Over ons

Al bijna vier decennia houdt Installatiebedrijf P. de Bonth BV zich bezig met water, gas, lucht en warmte. Met andere woorden: wij zijn al jarenlang bezig met de vier elementen en we hebben daarvoor een passie ontwikkeld. Onze inspiratie halen we uit de basis van het leven: de vier elementen.

Men zou ook kunnen zeggen dat we simpelweg loodgieters zijn; of installateurs. En dat is ook zo. Dat is ons vak en daar zijn we trots op. Heel trots. We zijn traditionele professionals die met hun tijd zijn meegegaan. Die het digitale tijdperk niet ontkennen of negeren. Wij begrijpen dat de toekomst daar te zoeken is. En combineren het oude ambacht met de hedendaagse technieken. Het beste van twee werelden. Daar ligt onze bevlogenheid, onze inspiratie. Wij zijn de installateurs van vandaag. Professionals met een passie.

Waarom P. de Bonth?

De keuze voor een installateur kan niet echt moeilijk zijn, zult u zeggen. Iedere professionele installateur kan immers een cv-ketel of zonnepanelen plaatsen, ventilatie en klimaatbeheersing regelen, dakbedekkingen realiseren of zorgen voor de juiste koeling in huis. En zo is er nog een aantal werkzaamheden die horen bij de dagelijkse routine van de installateur. En toch zijn er grote verschillen; niet alleen op het gebied van het zuiver technische aspect van het werk, maar vooral waar het gaat om aandacht voor de wensen van de klant. En juist daarin heeft Installatiebedrijf P. de Bonth BV zich onderscheiden. Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1977 zeggen we, en terecht, dat we anders zijn dan een ander. We hebben ons al bijna veertig jaar geconcentreerd op service en betrokkenheid. Wij zijn gaan zitten op de stoel van de klant en dat doen we nog altijd, dagelijks. Dat betekent dat we meedenken, dat we ontzorgen en dat we, als dat nodig is, binnen een uur ter plaatse zijn om het probleem of de wensen te bekijken en uitvoerig te bespreken. En vervolgens alle zorg uit handen te nemen. Van analyse van het probleem tot het opleveren van het werk. Dat is onze kracht en daarin schuilt het verschil met anderen: wij stemmen onze werkzaamheden af op de behoeften van onze klanten. Die klanten zijn niet alleen particulieren.

Ook grote aannemers, woningbouwverenigingen en verzekeraars weten de weg te vinden naar Nieuwkuijk, naar Installatiebedrijf P. de Bonth BV. En ook voor hen hebben we, uiteraard, de aandacht die wij nodig achten om onze diensten optimaal te kunnen uitvoeren.

Ons team

Gijs de Bonth

Gijs de Bonth

Directeur.
Advies in duurzame technieken.

Maike de Bonth

Maike de Bonth

Backoffice en HR manager

Johan de Jong

Johan de Jong

Installatiemonteur.
Specialist in het opsporen en herstellen van lekkages ruim 40 jaar ervaring.

Leon Verdijk

Leon Verdijk

Installatiemonteur.
Specialist in dak en zinkwerken. Sinds 8 jaar binnen ons team en een onmisbare kracht.

Twan Beerens

Twan Beerens

Installatiemonteur.
Specialist in sanitair, reparatie en aanleg. Denkt mee met de klant naar de beste oplossing.

Rene van Liempd

Rene van Liempd

Installatiemonteur.
Specialist in nieuwe en duurzame technieken, warmte pompen en zonnepanelen is bij hem in goede handen.

Julian Pijnenburg

Julian Pijnenburg

Installatiemonteur.
Specialist in sanitair installatie, onderhoud, aanleggen en herstellen.

Johan Koppers

Johan Koppers

Installatiemonteur.
Specialist in renovatie badkamers, keuken en sanitair en cv-installatie.

Torsten Taphorn

Torsten Taphorn

Installatiemonteur.
Sinds 1 mei bij ons team, specialist in service en onderhoud, aanleg van cv-installatie.

Demian de Hoogh

Demian de Hoogh

Monteur in opleiding.
Sinds 1/2 jaar bij ons en gaan hem klaar stomen om een allround monteur te worden om op alle facetten in te kunnen zetten.