Airconditioning

P. de Bonth staat garant voor een prettig binnenklimaat. Naast warmte in koude tijden bieden wij ook de nodige verkoeling. Wij plaatsen hoogwaardige airconditioningsystemen waar u maar wilt. In slaapkamers, woonkamers, winkels, showrooms en kantoren. Wij hebben altijd een passende en bovenal koele oplossing!

Airconditioning: gezond binnenklimaat

Met airconditioning regelt u het luchtklimaat in diverse ruimtes. Een goed geïnstalleerd airconditioningsysteem zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

Airco helpt u niet alleen in de zomer door warme nachten heen, maar biedt u ten allen tijde een aangenaam binnenklimaat. Zo voorziet goede airconditioning uw medewerkers van een comfortabel werkklimaat. Uit onderzoek blijkt dat werknemers bij een gezond binnenklimaat productiever zijn en dat het ziekteverzuim een stuk lager is. Een klimaatsysteem voor uw woning of bedrijfspand is dus zeker geen overbodige luxe.

 

Duurzame verkoeling

Weg met uw ventilator en mobiele airco! Ze nemen onnodig veel ruimte in beslag en maken bovendien vaak veel herrie. Kiest u voor P. de Bonth, dan kiest u voor duurzame verkoeling. Onze ervaren installateurs integreren uw airconditioning in uw interieur.

 

Geïntegreerde installatie

  • We werken de binnen- en buitenunit zoveel mogelijk weg
  • We zorgen ervoor dat de leidingen niet zichtbaar zijn
  • We integreren de airconditioning volledig op de plaats van bestemming
  • We werken uitsluitend met hoogwaardige airco’s van onze vaste partner Samsung

 

Airco advies

P. de Bonth geeft u graag advies over de juiste oplossing voor uw binnenklimaat. Wij verzekeren u van een betrouwbare installatie en professionele service. Voor meer informatie over airconditioning kunt u onderstaand formulier invullen. Wij reageren zo snel mogelijk. Bellen mag natuurlijk ook: 073 - 511 4344.


  • Professionals met 40 jaar ervaring
  • Altijd een passend advies
  • Onderscheidend door kennis en kunde
  • Aandacht voor de klant