Verwarming

Centrale verwarming is een verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop u uw leefruimte kunt verwarmen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, aanleg en onderhoud van allerhande eersteklas verwarmingsinstallaties. Van warmtepompen en cv-ketel tot radiator en vloerverwarming.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt maximaal comfort, is onderhoudsvriendelijk en duurzaam en kan onder bijna elk type vloer worden aangelegd. Het is dan ook de nummer één keus bij nieuwbouwprojecten. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in uw woon- en werkruimte. Uw leefomgeving is 24/7 op de gewenste temperatuur, zonder koude plekken.

Naast comfortabel is vloerverwarming ook energiezuinig. Dankzij de stralingswarmte die vloerverwarming afgeeft, heeft u het bij lagere omgevingstemperaturen al relatief warm. Het gevolg is een gezonder leefklimaat en een lager energieverbruik. En dat betekent een besparing op uw energiekosten. Een slimme investering dus!

Radiatoren

Veel huishoudens worden nog traditioneel verwarmd met radiatoren. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij problemen als lekkage of roest vervangen wij uw oude radiator door een hoogwaardige variant met meer opbrengst en minder energieverbruik. Of we vernieuwen uw radiator uit esthetisch oogpunt voor uw interieur. Uw wens staat voorop!

Duurzaam verwarmen

Wilt u investeren in lagere energiekosten en uw huis of kantoorruimte duurzaam verwarmen? Bekijk dan ook onze diensten warmtepompen en ventilatie.


  • Professionals met 40 jaar ervaring
  • Altijd een passend advies
  • Onderscheidend door kennis en kunde
  • Aandacht voor de klant