Water en gas

P. de Bonth zorgt voor de vakkundige aanleg en veilige toestroom van water en gas. Woont of werkt u liever gasvrij? Ook voor duurzame alternatieven kunt u bij ons terecht.

Water

Water is een eerste levensbehoefte van de mens. Wij voorzien hierin door het professioneel aanleggen van drinkwaterinstallaties. Zo bent u verzekerd van stromend water naar alle tappunten in en om uw huis. Van watermeter tot aan kraan.

 

Waterontharder

Bij de aanleg van uw waterleidingstelsel kan de aanschaf van een waterontharder een nuttige investering zijn. Een waterontharder maakt water zachter door er kalk uit te filteren. Zo vermindert u kalkaanslag in huishoudelijke apparaten zoals uw wasmachine of waterkoker waardoor deze zuiniger zijn en langer meegaan.

 

Gas

Grote kans dat u gas gebruikt om te koken en te stoken. Door gasleidingen deskundig aan te leggen en goed te onderhouden, garanderen wij een veilige gastoevoer. Tegenwoordig wordt er meer en meer voor duurzame oplossingen gekozen om de uitstoot van CO2 te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan warmtepompen en zonnepanelen.

 

Gasvrije oplossingen

Wilt u ook gasvrij verwarmen? Wij helpen u graag overstappen op duurzame warmtebronnen. Neem contact op voor advies.


  • Professionals met 40 jaar ervaring
  • Altijd een passend advies
  • Onderscheidend door kennis en kunde
  • Aandacht voor de klant