Centrale verwarming

Centrale verwarming is een verzamelnaam van een uitgebreid pakket van mogelijkheden om uw woon-, leef- en werkruimte van een optimaal klimaat te voorzien. Wij zijn thuis in diverse disciplines. Van een traditionele C.V.-installatie tot zonne-energie, warmtepompen en H.R.-voorzieningen.

  • Professionals met 40 jaar ervaring
  • Altijd een passend advies
  • Onderscheidend door kennis en kunde
  • Aandacht voor de klant

Op het gebied van C.V. ketels, met of zonder warmwatervoorziening, hebben wij jaren geleden bewust gekozen voor het dealerschap van Nefit. Door onze kennis en ervaring met deze fabrikant, kunnen wij u te allen tijde de juiste service verlenen. Voor het vervangen van uw huidige C.V. ketel kennen wij uiterst korte levertijden. Indien dit noodzakelijk is, kunnen wij zelfs binnen 24 uur uw huidige ketel vervangen door een Nefit C.V. ketel.

Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Inmiddels is Nefit al meer dan 25 jaar het meest verkochte merk HR-ketels van Nederland. Met twee miljoen geplaatste toestellen in Nederland is Nefit de onbetwiste marktleider.