Centrale verwarming

Centrale verwarming is een verzamelnaam van een uitgebreid pakket van mogelijkheden om uw woon-, leef- en werkruimte van een optimaal klimaat te voorzien. Wij zijn thuis in diverse disciplines. Van een traditionele cv-installatie tot zonne-energie, warmtepompen en HR-voorzieningen.

Op het gebied van cv-ketels, met of zonder warmwatervoorziening, hebben wij jaren geleden bewust gekozen voor het dealerschap van Nefit. Door onze kennis en ervaring met deze fabrikant, kunnen wij u te allen tijde de juiste service verlenen. Voor het vervangen van uw huidige cv-ketel kennen wij uiterst korte levertijden. Indien dit noodzakelijk is, kunnen wij zelfs binnen 24 uur uw huidige ketel vervangen door een Nefit cv-ketel.

Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Inmiddels is Nefit al meer dan 25 jaar het meest verkochte merk HR-ketels van Nederland. Met twee miljoen geplaatste toestellen in Nederland is Nefit de onbetwiste marktleider.


  • Professionals met 40 jaar ervaring
  • Altijd een passend advies
  • Onderscheidend door kennis en kunde
  • Aandacht voor de klant