Cv-ketel onderhoud

Een cv-ketel is het hart van het centrale verwarmingssysteem van uw woon- of werkruimte. Om zeker te zijn van een veilige en energiezuinige werking van uw centrale verwarmingsketel is regelmatig onderhoud van wezenlijk belang. P. de Bonth is u daarbij graag van dienst!

Per 1-4-2023 is de gasketelwet van kracht.

De Gasketelwet is het resultaat van nieuwe inzichten over de gevaren van koolmonoxide.

Om de branche te professionaliseren en om de veiligheid nog meer te waarborgen, heeft de Rijksoverheid besloten een certificeringsregeling in het leven te roepen voor installatiebedrijven en hun monteurs.

Deze wet heeft tot gevolg dat er extra handelingen verricht moeten worden bij het installeren, onderhouden en repareren van gasverbrandingstoestellen.

Tevens houdt onderhoud in dat er een controle plaats vindt op basis van de huidige wet- en regelgeving. Voldoet uw rookgas niet aan de huidige richtlijnen dan zullen wij u hierover informeren en een offerte uitbrengen voor aanpassing naar huidige richtlijnen.

 

Onderhoud cv-ketel

Om een zuinige en juiste werking van uw toestel te kunnen garanderen en de levensduur te verlengen, adviseren wij u om een abonnement af te sluiten. Zo bent u verzekerd van een periodieke (tweejaarlijkse) onderhoudsbeurt van uw cv-ketel door één van onze ervaren installatiemonteurs. Desgewenst aangevuld met extra service bij storingen. Voor een vast bedrag per maand kunt u zorgeloos genieten van een warme en veilige leefruimte.

Wij zijn dealer van de merken Nefit en Intergas. Cv-ketels van deze merken kunt u door ons laten plaatsen. Wij voeren onderhoud uit aan Nefit en Intergas. Heeft u een cv-ketel van een ander merk? Helaas kunnen wij u dan niet van dienst zijn. 

 

Onze abonnementen (prijzen vanaf 1-1-2024 tot 1-1-2025)

Onderhoud

  • € 7,48 per maand per toestel
  • tweejaarlijks controle en onderhoudsbeurt

Onderhoud en service

  • € 13,86 per maand per toestel
  • tweejaarlijks controle en onderhoudsbeurt
  • service bij storing of mankement
  • exclusief onderdelen

De onderhoudskosten worden maandelijks automatisch van uw rekening afgeschreven door inkooporganisatie Abel&co. De prijzen zijn inclusief 21% btw en opgesteld volgens de geldende normen en tarieven. De datum waarop u het servicecontract afsluit, is de ingangsdatum. Na 24 maanden vindt de eerste onderhoudsbeurt plaats.

Wilt u liever direct gebruik maken van onderhoud aan uw cv-ketel? Dan voeren wij een eenmalige controle en onderhoudsbeurt uit die wij voor € 179,50 per toestel aan u factureren.

Direct een abonnement voor uw cv-ketel afsluiten?

Direct een abonnement voor uw cv-ketel afsluiten? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij regelen de rest. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Bel ons dan gerust: 073 - 511 4344. Wij staan u graag te woord!