Airconditioning, iets voor u?

Wij zijn P. De Bonth BV, een airconditioning installatiebedrijf gevestigd in Nieuwkuijk. Wij zorgen dat u er koel bij zit en plaatsen de airconditioning waar u hem graag wilt hebben. In slaapkamers, woonkamers, winkels, op kantoor, in showrooms of net waar u gaat zitten. Wij weten overal raad mee en hebben altijd een gepaste oplossing!

Wat doet airconditioning voor u? 

Met airconditioning reguleert u het luchtklimaat in diverse ruimtes. Met een goed geïnstalleerd airconditioningsysteem genereert u aan aangenaam, gezond binnenklimaat met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. 

Airconditioning helpt u door de warme nachten heen op uw slaapkamer in de zomer, maar zeker ook een aangenaam werkklimaat voor uw medewerkers is zeer voornaam. Uit onderzoek is gebleken dat een klimaatsysteem ervoor zorgt dat medewerkers productiever zijn en het ziekteverzuim een stuk lager is bij een goed binnenklimaat. 

Hoe we de airco installeren

U kunt kiezen voor een mobiele airco, maar mooi zijn ze niet en ze nemen bovendien onnodig ruimte in beslag. Een betere, mooiere en praktischer oplossing is om uw airconditioning te laten aanleggen door één van onze airco installateurs.  

De installateurs van P. de Bonth gaan als volgt te werk:

  • - De binnen- en buitenunit worden zoveel mogelijk weggewerkt;
  • - De leidingen zijn niet zichtbaar;
  • - De airconditioning wordt volledig geïntegreerd op de plaats waar deze geïnstalleerd wordt.

Bovendien geven wij garantie op de airco installatie en op installatiewerk.

Hebben we u overtuigd?

 Als we in contact komen voorziet P. de Bonth u van het juiste advies. Wij hebben een professionele airco installatie service. Met behulp van onderstaand formulier kunt u informatie bij ons aanvragen. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Wilt u nog sneller uw informatie krijgen? Belt u ons dan op 073 - 511 4344.

Ook geïnteresseerd in een airco systeem?

Laat hieronder uw gegevens achter