Nieuwe naam voor branchevereniging UNETO-VNIterug naar overzicht

23 januari 2019

UNETO-VNI heeft sinds 15 januari een andere naam: Techniek Nederland.

Nieuwe naam voor branchevereniging UNETO-VNI

Een nieuwe naam die nóg meer nadruk legt op de kwaliteit van het geleverde werk. Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Zij maakt technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. P. de Bonth is als bedrijf ook bij deze vereniging aangesloten. Zij verzorgt installatiebreed de algemene voorwaarden waar wij volgens werken. 

Techniek Nederland is vanaf 15 januari niet alleen de nieuwe naam van de vereniging, maar ook een merknaam die installatiebedrijven gaan gebruiken richting consumenten en zakelijke opdrachtgevers. De ondernemersvereniging krijgt met de nieuwe naam meer herkenbaarheid en een duidelijker profiel. En dat is nodig, nu in het krachtenveld installatiebedrijven steeds belangrijker worden.

Techniek Nederland gaat zich o.a. verder verdiepen in richtlijnen en wettelijke kaders waaraan gasinstallateurs moeten gaan voldoen. Uiteraard volgen wij deze ontwikkelingen op nauwe voet.


Meer lezen?

http://www.installatienieuws.com/Branchenieuws/29/Techniek_Nederland_is_meer_dan_alleen_een_nieuwe_naam/14718/?i=TYK4CADN&from=mail_in0119

https://www.technieknederland.nl/home