Clubhuis voetbalvereniging Haarsteeg

Met veel voldoening kijken we terug op het project voor de voetbalclub in Haarsteeg. Daar hebben we te maken met de gemeente die voor dit soort projecten veelal de opdrachtgever is.

Een heel grote opdracht, zo’n sportcomplex. Een opdracht ook die heel veel heeft gevergd van ons improvisatievermogen. De planning was strak, heel erg strak. In mei is het oude complex gesloopt en in oktober is het nieuwe complex opgeleverd. Dan moet men krachten bundelen, taken uitbesteden en zorgen dat een erg arbeidsintensief proces in goede banen wordt geleid. Er moet namelijk nogal wat worden bewerkstelligd; denk maar aan een grote hoeveelheid douches, water, gas, cv-installaties met vloerverwarming, ventilatie, dakbedekking en loodgieterswerk.

En dat allemaal op een bijna onmogelijk korte termijn. Dat vraagt om creativiteit en improvisatievermogen. En daar ligt, ook bij dit soort omvangrijke opdrachten, onze kracht. We hebben gezocht naar betrouwbare, kwalitatief uitstekende collega’s om dit enorme werk op tijd te kunnen realiseren.