Verwarmende korting Nefit Bosch in koude winterdagenterug naar overzicht

4 november 2019

Ontvang nu tot € 375,- recycle bonus met de najaarsactie van Nefit Bosch!

Verwarmende korting Nefit Bosch in koude winterdagen

Ruil nu uw oude cv-ketel in voor een warmtepomp, HR-ketel en/of zonneboiler van Nefit. Naast een lagere energierekening ontvangt u tijdelijk een recycle bonus tot wel € 375,-!

Meedoen met de actie is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. In Nederland worden jaarlijks bijna 400.000 cv-ketels afgedankt. Sinds kort maken wij gebruik van de Nefit Bosch recycle-service. Ketels belanden hierdoor niet op de afvalberg, maar krijgen een tweede leven. U ontvangt € 25,- of 300 spaarpunten bij inlevering van uw oude cv-ketel. Wij zorgen ervoor dat de ketel verantwoord gerecycled wordt. Hierdoor worden veel materialen teruggewonnen en hergebruikt.

Ook als u geen oude cv-ketel inlevert, kunt u meedoen met de najaarsactie en uw steentje bijdragen aan een milieuvriendelijkere toekomst. Hoe duurzamer de oplossing, hoe hoger uw bonus. Van € 75,- bij aankoop van een HR-ketel tot € 375,- bij aanschaf van een hybride combinatie met zonneboiler.

De actie van Nefit Bosch loopt nog tot en met 31 december 2019, dus neem snel contact met ons op en profiteer van de voordelen! Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.

Nieuwsgierig? Lees hoe de actie werkt.